Cariere

EurowebCariere

Euroweb Romania a devenit unul dintre jucatorii de top de pe piata locala de telecomunicatii datorita tehnologiei performante, constant adaptata cerintelor clientilor nostri si a echipei de profesionisti care a contribuit la dezvoltarea permanenta a gamei de servicii.

Obiectivul nostru este sa avem cea mai competitiva echipa din domeniul telecom. Investim constant in motivarea angajatilor, in cresterea performantelor si dezvoltarea continua a competentelor lor.

Daca doresti sa faci parte dintr-o companie ale carei valori sunt etica, profesionalismul, dedicatia, perfectionarea continua si orientarea catre client, atunci Euroweb este compania ideala!

IN CADRUL EUROWEB VETI GASI MEREU:

Profesionalism

Inovatia, serviciile de inalta calitate si flexibilitatea sunt principalele coordonate care ne ghideaza in relatia cu partenerii si clientii. Dorinta de a inova continuu, de a fi permanent informati cu privire la ultimele tehnologii si de a gasi cele mai eficiente solutii ne determina sa investim constant in echipa noastra. Experienta ne-a demonstrat ca profesionalismul angajatilor asigura succesul pe termen lung al intregii companii.

Experienta

Membrii echipei noastre detin o experienta vasta in domeniul telecom, multi dintre ei si-au construit o cariera in Euroweb si vor sa se dezvolte in continuare alaturi de noi.

Spirit de echipa

Succesul Euroweb este definit de echipa noastra care urmeaza aceleasi valori si obiective comune, fiind ghidata de respect, profesionalism si pasiune.

Daca te alaturi echipei noastre:

  • you will have the opportunity to work for one of the most important and dynamic players from the Romanian telecommunications market;
  • because we are constantly developing our portfolio of products and services, you will have access to latest technologies and know-how, always presenting you with a new challenge;
  • you will have excellent work conditions whilst operating within a competitive company will always bring you professional satisfactions.

Daca v-am convins, trimiteti-ne CV-ul vostru, alaturi de o scrisoare de intentie pe adresa jobs@euroweb.ro si va vom contacta imediat ce vom avea un job potrivit. Pentru mai multe detalii legate de joburile vacante in prezent, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail mentionata mai sus.