Software

EurowebICTSoftware

Euroweb ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona in regim de inchiriere lunara sau anuala servicii software de colaborare online, securizare a statiilor de lucru respectiv dreptul de a utiliza licente software ce imbunatatesc productivitatea afacerii.
Aceste solutii pot adresa in mod complet independent sau integrat anumite necesitati de business pe care le au entitatile ce folosesc infrastructuri IT complexe cu scopul de a tine costurile de operare si licentiere sub control. Totul intr-un mediu securizat si eficient.

Cisco Webex

Cisco Webex

In parteneriat cu Cisco Euroweb ofera clientilor posibilitatea de a genera intalniri virtuale in cadrul carora clientii pot colabora, schimba idei, fisiere sau prezenta propriul desktop participantilor.

Citeste mai mult

Euroweb Security

Euroweb Security

Prin Securizarea unui endpoint se intelege rularea unei suite software ce asigura functii de firewall, antivirus, anti-malware, intrusion prevention & detection respectiv data-loss prevention.

Citeste mai mult

Licentiere Microsoft

Licentiere Microsoft

Microsoft SPLA (Service Provider License Agreement) reprezinta singurul model de licentiere de volum prin care un client poate utiliza una sau mai multe licente Microsoft din gama Server in schimbul unei tarifari lunare.

Citeste mai mult