Transmisiuni de Date

EurowebCORETransmisiuni de Date

Euroweb Romania S.A. este unul dintre cei mai mari furnizori local de linii inchiriate internationale pentru clienti wholesale si B2B.

Principalul avantaj competitiv al Euroweb Romania este faptul ca detine, ca parte a infrastructurii sale, sase puncte cross border (Ungheni, Nadlac, Bors, Giurgiu, Vama Veche, Jimbolia) aspect ce permite accesul direct prin propria retea oriunde in Europa si in lume.

Euroweb Romania poate furniza clientilor sai atat servicii de linii inchiriate nationale, cat si servicii de linii inchiriate internationale.

La nivel national, Euroweb Romania poate furniza servicii de linii inchiriate in cele mai mari 40 de municipii (orase in care exista si prezenta tehnica) beneficiind de reteaua nationala de fibra optica bazata pe tehnologie SDH si IP (Ethernet), cu capacitate de transport n x 10Gbps.

Liniile inchiriate Ethernet

Liniile inchiriate Ethernet

Cerintele de latime de banda WAN sunt in crestere la o rata mai mare de 30% pe an, alimentata de aplicatii de retea care consuma latime de banda in mod considerabil in timp real si de evolutia afacerii.

Citeste mai mult

Linii Inchiriate Sincrone

Linii Inchiriate Sincrone

Ethernet over SDH este un serviciu de transmisii de date prin intermediul careia este asigurata o conexiune Layer 2 punct la punct intre doua locatii ale clientului utilizanduse tehnologia SDH / DWDM in reteaua Euroweb.

Citeste mai mult

VPN

VPN

VPN (Virtual Private Network) este o retea virtuala privata de comunicatii IP, de obicei folosita de companii sau organizatii si este construita peste o retea publica a unuia sau mai multor operatori.

Citeste mai mult