Hosting

EurowebICTHosting

Un serviciu de gazduire profesional are ca focus asigurarea unor conditii ideale in care business-ul clientului sa desfasoare activitati de livrare de continut si/sau servicii catre retele publice sau private. In functie de serviciul livrat putem discuta despre:

Server Dedicat

Server Dedicat

Reprezintă un tip de serviciu de Internet hosting prin care clientului i se închiriază un server întreg, pe care nu îl mai utilizează nimeni altcineva.

Citeste mai mult

Server Virtual Privat

Server Virtual Privat

Cand succesul unei afaceri depinde in mare proportie de comunicarea pe Internet, pentru orice companie care vrea sa se dezvolte este vital sa beneficieze de cele mai eficiente unelte de comunicare din piata.

Citeste mai mult

Server Dedicat

Serverele dedicate Euroweb reprezinta o alegere populara pentru clienţii care au nevoie de o platformă fizica dedicata fiabilă pentru a livra proiecte cu necesar mare de resurse. Site-uri cu trafic mare, platforme de e-commerce, aplicaţii online precum si solutii de streaming audio/video pot fi acomodate pe serverele dedicate oferite de catre Euroweb. Pachetele standard includ IP KVM, surse redundante, RAID hardware alaturi de cele mai noi tehnologii de procesare si stocare a datelor.

Colocare

Utilizand serviciile de colocare Euroweb clientii isi pot optimiza cheltuielile aferente operarii unui centru de date propriu prin outsourcingul serviciilor de datacenter catre Euroweb. Oferim colocare in datacentere Tier 3 dotate cu alimentare duala de energie electrica, sisteme UPS online N+1, generator de curent dedicat infrastructurii de hosting si echipamente de climatizare profesionale punand la dispozitie clientului un serviciu de colocare cu un grad inalt de disponibilitate