CORE

Euroweb Romania a devenit unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de telecomunicatii prin calitate, dinamism, flexibilitate si inovatie.

Oferind produse de inalta calitate si beneficiind de o atitudine mereu dinamica si flexibila, axata pe inovatie si pe cele mai recente tehnologii, Euroweb poate fi prima optiune pentru multi clienti, fiind recunoscuta ca una dintre cele mai importante companii din acest domeniu.

Cu EUROWEB ROMANIA partenerii nostri beneficiaza de:

ENTEPRISE

Internet pentru companii

Internet pentru companii

Compania Euroweb Romania este specializata in furnizarea de solutii complete si personalizate de internet si date pentru orice companie.

Citeste mai mult

Transmisiuni de Date

Transmisiuni de Date

Euroweb Romania S.A. este cel mai mare furnizor local de linii inchiriate internationale, fiind principalul furnizor pentru piata nationala wholesale Internet si transmisiuni de date.

Citeste mai mult

Servicii de telefonie

Servicii de telefonie

Serviciile de telefonie Euroweb se bazeaza pe platforma SIP pentru acces si pe platforma switching de clasa 4 pentru interconectarile multiprotocol…

Citeste mai mult

WHOLESALE

Wholesale Solutions

Wholesale Solutions

Divizia de Wholesale Euroweb livreaza toate tipurile de servicii care permit clientului sa functioneze ca un ISP sau operator telecom, avand la dispozitie una dintre cele mai fiabile retele din Romania si Europa de Sud-Est, totul la preturi competitive.

Citeste mai mult