Management

EurowebManagement

Adrian Popa

Director Tehnic

Din Aprilie 2017, coordoneaza echipa tehnica Euroweb Romania, fiind responsabil de coordonarea evolutiei infrastructurii, de tehnologia informatiei, de dezvoltarea si operarea serviciilor furnizate de Euroweb.

Cu peste 15 ani petrecuti in pozitii de management sau consultanta, Adrian este un profesionist experimentat intr-o gama larga de industrii precum cea de tehnologie & IT, managed services, activand in companii precum Telekom Romania, Ericsson – Global Support Center.

Este licentiat al Universitatii Politehnica – Facultatea de Electronica si Telecomunicatii, si a absolvit ulterior un program Masterat in Local Area Network (LAN) & IP Networks, in cadrul aceleiasi unitati de invatamant.

Florin Alexandrescu

Director Financiar

Cu o experienta de peste 15 ani in gestionarea si imbunatatirea operatiunilor financiare in cadrul unor companii internationale si nationale, Florin Alexandrescu s-a alaturat echipei Euroweb Romania in noiembrie 2016 si coordoneaza activitatile financiar-contabile, precum si procesele de bugetare, analiza si raportare care sustin strategia de dezvoltare a companiei.

Florin este licentiat al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, cu specializare in Contabilitate si Informatica de Gestiune

Sorana Balan

Manager Resurse Umane

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul resurselor umane, Sorana Balan a coordonat de-a lungul carierei sale activitatile de implementare a strategiilor de resurse umane pentru RTC Holding si Biofarm.

Absolventa a Facultatii de Studii Economice in Limbi Straine (SELS) din cadrul ASE Bucuresti si a doua programe de master – unul in Administrarea Afacerilor si Dezvoltare Organizationala obtinut la Universitatea din Orleans, Franta si unul in Managementul Resurselor Umane – ASE Bucuresti, Sorana s-a alaturat echipei Euroweb in 2013.