Despre Euroweb

YOUR BUSINESS NETWORK

EurowebDespre Euroweb

YOUR BUSINESS NETWORK

Euroweb Romania este una dintre companiile de top ale pietei de telecomunicatii din Romania. Inca din anul 2010, actionarul principal al Euroweb Romania S.R.L este TT International Holdings BV, parte a grupului Turk Telekom. Turk Telekom International ofera servicii de administrare a contului si operatiuni ale retelei integrate peste toata infrastructura ce include 19 tari in Europa Centrala si de Est, Turcia, Orientul Mijlociu si zona Caucaz. Compania Turk Telekom este cotata la Istanbul Stock Exchange sub indicativul TTKOM.

Impreuna cu TTI, Euroweb poate livra solutii folosind o retea unica ce acopera peste 40.000 km de fibra optica.

Fondata in 1998 prin achizitionarea de catre Euroweb International a Diviziei Internet Rokura Sumitcom si a societatii private Mediator, Euroweb Romania S.R.L este initiatorul unuia dintre primele servicii comerciale de acces la Internet din Romania – reteaua Starnets (1993).

Deschizator de drumuri in industria telecomunicatiilor din Romania, Euroweb Romania este membru fondator al A.N.I.S.P. (Asociatia Nationala a Internet Service Provider-ilor) si initiator al proiectului RoNIX (Romanian Network for Internet eXchange). Compania si-a concentrat activitatea pe furnizarea de solutii de comunicatii IP si Internet destinate segmentului de afaceri, precum si pe integrarea strategica a serviciilor complementare acestora (VoIP si video-telefonie).

Euroweb Romania este certificat ISO 9001 si ISO 14001 pentru managementul sistemelor de calitate si mediu. Strategia bazata pe inovare, echipa puternica, precum si accesul la tehnologii si la know-how din domeniul IT&C au propulsat inca de la inceput Euroweb Romania in postura de cea mai puternica si apreciata companie din sectorul comunicatiilor din Romania.

EUROWEB ROMANIA S.A. IN CIFRE:

0
de angajati

peste

0

de clienti corporate

0

centre regionale in Bucuresti, Timisoara, Iasi si Cluj

0
milioane de Euro cifra de afaceri in 2017