Internet Si Date

EurowebInternet Si Date

Euroweb Romania este specializat in a oferi solutii complete si personalizate de internet si date pentru orice companie. Alege cele mai rapide si eficiente solutii si extinde-ti afacerea cu ajutorul serviciilor noastre de internet si date.

Pentru a avea o afacere de success intr-un mediu economic dinamic si agresiv este extrem de important pentru o companie sa beneficieze de o conexiune la internet la viteza inalta, mereu de incredere si securizata. Linia de produse Euroweb Internet a fost creata pentru a raspunde exact acestor nevoi si pentru a ne ajuta clientii sa-ti atinga obiectivele de business.

Companiile in continua crestere si dezvoltare stiu ca succesul in afaceri se bazeaza pe impartirea resurselor, informatiilor si increderii.

Prin linia de produse Euroweb Internet Business clientii nostri beneficiaza atat de servicii si produse de cea mai buna calitate dar se si ajuta reciproc sa creasca si sa se dezvolte. Fiecare dintre partenerii nostri beneficiaza de o anumita latime de banda pe care o poate imparti cu 5 clienti. In acest fel fiecare client are acces atat la cota lui garantata dar in acelasi timp poate folosi si restul de banda care nu este folosita in cadrul grupului. Accesul este diferentiat in International Access si Metropolitan Access.

La cererea clientului, sunt oferite servicii aditionale de securitate a relelor de date ca Unified Threat Management sau antivirus pentru statii si servere.